Combo Boxes

Adrienne
04-16-2004, 03:28 AM
Hi everyone!!
Just wondering,with regard to combo boxes,is there a property like "value" associated with them.For example if someone selected a particular value,is there something like " if cboWhatever.value = something then " or something similiar

Thanks for your help!!!!
a :)

RedLeader
04-16-2004, 03:39 AM
Hi everyone!!
Just wondering,with regard to combo boxes,is there a property like "value" associated with them.For example if someone selected a particular value,is there something like " if cboWhatever.value = something then " or something similiar

Thanks for your help!!!!
a :)

if you want to take the selected value from combo then use text property

if cboWhatever.text = "something" then

Adrienne
04-16-2004, 03:56 AM
Thanks but I dont think that works??
a

Shurik12
04-16-2004, 04:06 AM
Hi,

What makes you think it doesn't work?

Regards,
Shurik.

Adrienne
04-16-2004, 04:18 AM
ok i may have left my brain at home this mornin but i'm using this code behind a button just to check if it works,this doesn't!

If cboMarkets.Text = Japan Then
MsgBox "You have selected a Market", vbOKOnly, "Markets"
End If

Help!!

Shurik12
04-16-2004, 04:19 AM
...cboMarkets.Text = "Japan"

Adrienne
04-16-2004, 04:19 AM
yes its confirmed i did leave my brain at home,quotation marks!!!!!!!!
sori 4 wasting ur time every1
thanks 4 ur help

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum