problem with internet exploerer

Billybob54
05-17-2002, 02:24 PM
some how something got changed to where I can not open links in a new window with internet explorer. Can anyone please tell me how to chage it back so I can open links in new windows. Thanks!

Thinker
05-17-2002, 02:31 PM
That happened to me once. I never figured it out, but it fixed
itself when I upgraded IE. Have you tried a reboot?

Squirm
05-17-2002, 02:53 PM
I got that about a month back, and upgrading fixed it. :)

Derek Stone
05-17-2002, 07:02 PM
This problem is addressed here:
http://support.microsoft.com/search/preview.aspx?scid=kb;en-us;Q272322

I had the problem myself, tried the solution and had no luck. Not wanting to drive myself crazy I just reinstalled IE.

Good Luck
-CL

orufet
05-17-2002, 07:03 PM
:)

heh, this is what convinced me to switch to Opera! Too many little things like that, it just got to be too much.

Volte
05-17-2002, 07:03 PM
The forum doesn't even look right in Opera, which is why I don't
use it.

John
05-17-2002, 07:36 PM
Originally posted by VolteFace
The forum doesn't even look right in Opera, which is why I don't
use it.

Loads of sites don't look right in Opera :-\

Orbity

orufet
05-17-2002, 11:06 PM
HUH? I've never been to a site yet that looked odd. I mean, yeah, there are differences, but not that many. And this site looks fine; I can barely tell the difference. Perhaps you were using an older version?

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum