Please help
Please help
Please help
Please help
Please help
Please help Please help Please help Please help Please help Please help Please help Please help
Please help Please help
Please help
Go Back  Xtreme Visual Basic Talk > > > Please help


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-08-2008, 12:41 AM
stevejhon stevejhon is offline
Newcomer
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Default Please help


Hi,
I have content page. A master page is applied to it. On the content page, i have button and i want to handle its click event. My function is ready on click event and 'Click'attribute is also set for the button. As per my assumption everything should work fine, but when i run the page, and click the button, nothing happens, the button doesn't cause any postback, and hence no page life cycle repeats. so i m unable to handle the click event. Can anyone tell me why it is happening so. there is no kind of validation on the page. Only thing is some AJAX controls are handled on the page at runtime. but they are not related to the button. Same is happening again with link button. Can anyone please help me on this problem?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-08-2008, 10:02 AM
wayneph's Avatar
waynephPlease help wayneph is offline
Web Junkie

Retired Moderator
* Expert *
 
Join Date: Apr 2004
Location: D/FW, Texas, USA
Posts: 8,393
Default

Generally I have only seen something like this when the controls are being dynamically created on the page. In that case they need to be readded to the Control Array during Page Initialization so that their Events can be handled properly.

Since it sounds like that's not the case here, I would probably start with a simplified version of the page that just has the Master Page, Content Page and button. Once you verify it works in the "simple" version, start adding bits and pieces back in, until it breaks.
__________________
-- wayne, MSSM Retired
> SELECT * FROM users WHERE clue > 0
0 rows returned
Reply With Quote
  #3  
Old 10-09-2008, 11:00 PM
Targe Targe is offline
Contributor
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 615
Default

Make sure your Click event has the "Handles whateveritscalled.Click" at the end of the sub without the quotes! I've had it happen to me many times.

If that doesn't solve the problem then I really don't know. Delete the button and re-add it from the controls toolbar and try again. If that does not solve the problem make sure the button has runat="server" and double-click it to ensure the event get placed programmatically by VB on your code-behind.

If all of this fails let me know. I'll have more stuff I'm sure.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Advertisement:





Free Publications
The ASP.NET 2.0 Anthology
101 Essential Tips, Tricks & Hacks - Free 156 Page Preview. Learn the most practical features and best approaches for ASP.NET.
subscribe
Programmers Heaven C# School Book -Free 338 Page eBook
The Programmers Heaven C# School book covers the .NET framework and the C# language.
subscribe
Build Your Own ASP.NET 3.5 Web Site Using C# & VB, 3rd Edition - Free 219 Page Preview!
This comprehensive step-by-step guide will help get your database-driven ASP.NET web site up and running in no time..
subscribe
Please help
Please help
Please help Please help
Please help
Please help
Please help Please help Please help Please help Please help Please help Please help
Please help
Please help
 
Please help
Please help
 
-->